Houtens theater in race voor prestigieuze prijs

© Theater Aan de Slinger
HOUTEN - Theater Aan de Slinger in Houten is in de race voor de prijs 'Meest gastvrije theater van Nederland'. De wedstrijd wordt voor het derde jaar uitgeschreven door de ANWB.
Er zijn verschillende categoriën en Aan de Slinger doet mee in de groep van theaters in kleine gemeenten (tot 50.000 inwoners). In de categorie grote steden zijn ook het Beatrix Theater in Utrecht en De Flint in Amersfoort genomineerd.
De Goudse Schouwburg was de winnaar in 2016 en 2017. Leden beoordelen de theaters op bereikbaarheid, horeca, prijsniveau, sfeer en uitstraling, het zitcomfort, het zicht op het podium en het aanbod van voorstellingen.
De uitslag na het tellen van de ruim 17.000 uitgebrachte stemmen wordt begin oktober in Aalsmeer bekend gemaakt door directeur Frits van Bruggen van de ANWB. Tijdens de uitreiking zijn er optredens van onder andere Edsilia Rombley. Tijdens het feest wordt ook een speciaal ANWB-magazine gepresenteerd waarin de beste theaters worden uitgelicht. 
Mocht Aan de Slinger winnen, dan geeft het extra glans aan een toch al mooi jaar. Tien jaar geleden werd namelijk de eerste voorstelling gegeven.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.