Video: Spijkers met Koppen maakt jubileumlied ter ere van dertigste verjaardag

© Google Streetview
UTRECHT - Het NPO Radio 2 radioprogramma Spijkers met Koppen, dat iedere zaterdag live wordt uitgezonden vanuit bar en eetcafé Florin in Utrecht, heeft ter ere van het dertigjarig jubileum een feestlied uitgebracht.
Het jubileumlied Dertig is geschreven door presentator Dolf Jansen en cabaretière Hanneke Drenth. De tekst is ingezongen door een groot aantal cabaretiers en zangers, zoals Birgit Schuurman, Tim Knol, Leo Alkemade, Van der Laan & Woe, Elske DeWall en Kiki Schippers.
Het nummer werd vandaag tijdens de uitzending gelanceerd. Spijkers met Koppen viert zijn dertigste verjaardag op 7 oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Presentatoren Jansen en Felix Meurders ontvangen onder anderen columnisten Hans Sibbel en Merijn Scholten en artiesten Rowwen Hèze en Stef Bos.
Sinds de oprichting van het programma in oktober 1988 wordt Spijkers met Koppen tussen 12.00 en 14.00 uur uitgezonden vanuit café Florin  aan de Nobelstraat in Utrecht (tot 1997 Zeezicht geheten, tussen 1997 en 2000 Florin & Firkin).

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.