RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vrouw hindert agenten en trauma-arts op weg naar klein kind want 'politie rijdt te hard'

DE BILT - Agenten in De Bilt die gisterochtend met spoed bezig waren een trauma-arts op te halen voor een medisch noodgeval met een klein kind zijn daarbij gehinderd door een vrouw. Die vond dat de agenten te hard reden en wilde daar wat van zeggen. Dat meldt de politie De Bilt op Facebook.

De agenten waren 's ochtends opgeroepen om een trauma-arts te begeleiden. Die was net met de traumahelikopter in Bilthoven geland om te helpen bij de onwelwording van een klein kind.

De agenten reden 'met toeters en bellen' en met hoge snelheid naar de plek waar de helikopter was geland. Daar werd opeens de weg geblokkeerd door een vrouw.

De vrouw ging voor de deur van de auto staan en verhinderde zo de artsen om in te stappen: "Deze dame vond het nodig om de collega's te vertellen dat zij wel erg hard reden en dit niet vond kunnen."

De agenten stonden 'met de mond vol tanden' maar hebben de vrouw zo snel mogelijk uit de weg gedirigeerd zodat zij de trauma-arts naar het kind in nood konden brengen.

De politie De Bilt laat op Facebook weten niks van het handelen van de vrouw te begrijpen: "Wij rijden echt niet voor onze lol met toeters en bellen aan."

Wij rijden echt niet voor onze lol met toeters en bellen aan."
Politie De Bilt op Facebook

Omdat de agenten haast hadden, zijn er geen adresgegevens van de vrouw opgeschreven. De politie hoopt dat zij de oproep op Facebook leest en 'zich diep gaat schamen'.

Hoe het met het kind gaat, is onbekend.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -