Bodytalk neemt afscheid van portier Chris, uitvaart is op 1 oktober

© Google Street View / Bodytalk
UTRECHT - Portier Chris Donis komt nog één keer terug naar zijn geliefde gaycafé aan de Oudegracht. Woensdagavond wordt hij er tijdelijk opgebaard.
"Zijn lichaam wordt dan door collega's, in het bijzijn van zijn familie, Bodytalk binnengedragen. Om 20.30 uur verlaat Chris het café. Fijn als jij daarbij kunt zijn", is te lezen op de Facebook-pagina van Bodytalk. Het speciale afscheidsmoment begint om 19.30 uur.
Bodytalk neemt afscheid van portier Chris

UITVAART

Op maandag 1 oktober om 14.00 uur is de uitvaart bij uitvaartcentrum Daelwijck, iedereen die wil komen is welkom. Bodytalk is de komende dagen gewoon open en er ligt een condoleanceregister in het café, waar al flink in geschreven is. "Het was een allemansmaatje, hij stond altijd voor je klaar. Tegen nieuwe collega's zei hij altijd: in het begin is het even wennen, maar dit is je familie. En zo voelen we ons ook", vertelt Rob van Es, één van de Bodytalk-collega's van Donis.
Het overlijden van de portier is een grote klap voor alle bezoekers van het gaycafé. Donis stond er al jaren bij de deur en was voor velen een vertrouwd gezicht. "Het is zo onwerkelijk voor ons allemaal. We hebben nog echt het idee dat hij ieder moment binnen kan komen lopen", vertelt Van Es.
Hij is hoogstwaarschijnlijk overleden na een hartaanval.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.