RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

'Je gaat zien broer', film uit Kanaleneiland op filmfestival

1/2
UTRECHT - Samen met je vrienden op het doek van het Nederlandse Filmfestival. Dat klinkt als een utopie, maar voor jongeren uit Kanaleneiland komt die droom vanavond uit. Tijdens het filmfestival schitteren ze samen in de film 'Je gaat zien broer'.

De film en de muziek zijn gemaakt door jongeren uit de wijk. Met deze film willen de jongeren laten zien dat†Kanaleneiland veel te bieden heeft. Ook laat de film volgens productiemanager Aziz Aarab zien 'wat de jongeren dagelijks meemaken in de wijk'.

Het project van het Cultuurhuis in Kanaleneiland en het Nederlands Filmfestival is bedoeld om jongeren hun talenten te laten ontwikkelen en ze een opstapje te geven naar een goede toekomst.

"Ik denk dat deze film bijdraagt aan zowel de muziek- als de filmcarriŤre van veel van deze jongeren", aldus Aarab. "We gaan hiernaast ook een tour programmeren, zowel in de stad, als in het land."

Als het aan het Cultuurhuis ligt stopt het hier ook niet, maar is de film het begin "van iets groots". De jongeren die nu meedoen aan de film worden in de toekomst ingezet om weer nieuwe jongeren te begeleiden bij het maken van nieuwe films.

"Je gaat zien broer", film uit Kanaleneiland op filmfestival


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -