RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

UPDATE: Politie rijdt auto klem na wilde jacht op A2

1/2
UTRECHT - De politie heeft op de A2 een auto klemgereden en de bestuurder gearresteerd. De bestuurder had ter hoogte van Abcoude een stopteken genegeerd, waarna een wilde achtervolging volgde.

De Fiat Punto reed in zuidelijke richting en werd rond 13.30 uur ingesloten op de afrit Utrecht-Centrum. Hij was bij agenten opgevallen vanwege zijn rijgedrag en ook waren zijn kentekenplaten niet in orde.

Tijdens de achtervolging haalde de verdachte volgens de politie Stichtse Vecht levensgevaarlijke capriolen uit: "zigzaggen door het verkeer, met hoge snelheid rechts inhalen en in de tunnel - al rechts inhalend - over de vluchtstrook rijden."

Politie rijdt man klem die stopteken negeerde


Twee politiewagens en de auto van de verdachte liepen schade op. Bij de aanhouding bleek de man onder invloed van drugs te zijn, geen rijbewijs te hebben en nog voor andere overtredingen gezocht te worden.


=68.ARCxcPivxIUy4clpLe_zkJqkgZ3ai4a-IQiKBrUX7CNw-l25KiD_WtlJZl4G5aOBqvcSeMlN-icxWZsiuMdXfRjBTJUBoDQrWmrQwnqjO2ZV3m7aChS4silkhmCVk1ZdsMNF19MKDPHq_K49UOyzIQX9Dn1Kxfs-rJ7qTk2DyR-mqBwvpWMRZA&__tn__=-R]


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -