Kringloop Vianen schenkt duizend euro aan dierenambulance

© Dierenambulance Vianen en omstreken
VIANEN - De Dierenambulance in Vianen heeft een cheque van 1000 euro gekregen. De gulle gever was de lokale kringloopwinkel.
Gerrit de Boom van de dierenambulance zegt dat de organisatie het geld goed kan gebruiken. "We zijn de rittenadministratie aan het digitaliseren en we willen AED's installeren om zo mensen met een hartstilstand te kunnen helpen. We zullen zeker een goede besteding vinden voor de gift."
Stichting Kringloop Vianen zamelt afgedankte spullen in die anderen nog goed kunnen gebruiken. Zaterdag viert de kringloopwinkel het 1-jarig bestaan met gratis patat en tien procent korting op alle koopwaar.
Ook een kringloopwinkel in Utrecht tast overigens in de buidel op dierendag. Wawollie Kringloop Utrecht schonk vandaag haar fooienpot aan Melief Animal Sanctuary en aan Dierentehuis Zeist. Wawollie, dat de winsten sowieso ten goede laat komen aan dierenwelzijn, zamelde maandenlang kleingeld in en liet klanten en vrijwilligers de bestemming kiezen. In totaal was er 1345,50 te verdelen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.