Cokedealers uit Woerden en Linschoten aangehouden

Archief.
Archief. © Politie Woerden
WOERDEN - Na een half jaar onderzoek heeft de politie vijf drugsdealers aangehouden, onder wie twee mannen uit Woerden en een uit Linschoten. Ze worden verdacht van drugshandel in de gemeenten Nieuwkoop en Kaag en Braassem.
De politie kwam de groep op het spoor na verkeerscontroles, die werden verricht na meldingen van overlast van drugsgebruik. Agenten troffen ponypacks met cocaïne aan in twee auto's en vermoedde dat de mannen zich bezighielden met dealen. De drugs werden in beslag genomen. Uit onderzoek kwam naar voren dat de verdovende middelen werden afgenomen in onder meer Woerdense Verlaat, Noorden en Ter Aar.
De verdachten, twee mannen van 25 en 26 jaar uit Woerden, een 29-jarige man uit Linschoten, een 29-jarige man uit Ter Aar en een 20-jarige man uit Leiden zijn inmiddels voorgeleid bij justitie. In afwachting van de zitting zijn ze in vrijheid gesteld.
Woerden, Oudewater, Montfoort en omliggende plaatsen zijn al langer in beeld als gebied waar opvallend veel in drugs wordt gehandeld.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.