VIDEO: Overvallers roven eetcafé in Baarn leeg

© Politie
BAARN - Op de wc opgesloten worden en horen hoe twee overvallers de zaak leegroven. Het overkwam een 21-jarige medewerker van eetcafé Petershof in Baarn.
De overvallers zijn nog spoorloos. Vandaag kwam de zaak daarom aan bod in Bureau Hengeveld op RTV Utrecht. De politie liet onder meer bewakingsbeeld zien.
WAT GEBEURDE ER DIE AVOND?
Zondagavond 26 augustus staat de medewerker alleen in de zaak aan de aan de Eemnesserweg. Even voor middernacht besluit hij buiten een sigaretje te roken. Ineens wordt hij naar binnen geduwd door twee gewapende mannen. Hij wordt opgesloten in de wc.

BUIT

De twee overvallers doorzoeken de zaak. Ze stelen sigaretten, pakken geld uit de kassa én nemen de kluis mee. Pas als het stil is, durft de medewerker zich te bedrijven en 112 te bellen. De daders zijn dan al gevlogen.
Overvallers eetcafé Baarn in actie

NISSAN

Vlak voor en na de overval rijdt een rode Nissan Micra langs de zaak. Mogelijk was dat de auto van de daders. Zo niet, dan kan de bestuurder een goede getuige zijn.
Nissan heeft mogelijk link met de overval

SIGNALEMENTEN OVERVALLERS

Verdachte 1
-1.90 m
-normaal postuur
-donker gekleed
-masker
Verdachte 2
-1.80 m
-normaal postuur
-donkere kleding
-opvallende witte onderbroek met gekleurde opdruk

TIPLIJN

De politie wil de daders graag vinden. Herkent u ze, of heeft u een idee wie het zouden kunnen zijn? Bel dan naar de opsporingstiplijn: 0800 - 6070 of met Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.