GVVV wankelt maar zet ongeslagen reeks voort

© Bert Kous
VEENENDAAL - De voetballers van het Veenendaalse GVVV hebben in de Tweede Divisie een punt overgehouden aan het treffen met Barendrecht. Op Sportpark de Bongerd bleven beide ploegen steken op 1-1. De formatie van trainer Niek Oosterlee kreeg tot nu toe in alle acht de wedstrijden een tegendoelpunt te verwerken.
In de eerste twintig minuten van de wedstrijd hadden de Veenendalers zichtbaar moeite om in het spel te komen. Barendrecht wist daar echter niet van te profiteren en kreeg in de 26e minuut het deksel op de neus. De eerste kans van GVVV was meteen raak. Een voorzet van Danny de Leeuw werd door Jeremy de Graaf tegen de touwen gewerkt. De aanvaller bepaalde de ruststand op 0-1.
Simon Brouwer: "Je verzuimt ze al voor de rust in de put te duwen"
In het tweede bedrijf schoot de thuisploeg uit de startblokken. Al na vijf minuten bracht Donny Navajas Sanchez Barendrecht op gelijke hoogte. De tegentreffer deed de Veenendalers zochtbaar geen goed. Barendrecht had genoeg mogelijkheden om het duel te beslissen, maar GVVV hield uiteindelijk knap stand.
Niek Oosterlee: "Het is een kopie van afgelopen week tegen Lienden"
Bij Barendrecht maakte Emilio Samsey de negentig minuten vol. De voormalig verdediger van het Utrechtse Magreb'90 kwam afgelopen zomer over van FC Lienden.
26' Jeremy de Graaf [0-1]
50' Donny Navajas Sanchez [1-1]
Bert Kous over Barendrecht - GVVV
GVVV is inmiddels zes wedstrijden op rij ongeslagen in de Tweede Divisie. De Veenendalers staan nu op tien punten uit acht duels.