Verdwenen Nieuwegeiner zat vast voor moord

© Politie
NIEUWEGEIN - Opsporing Verzocht en Bureau Hengeveld besteden aandacht aan de vermissing van Churisan Allen. De 45-jarige Nieuwegeiner is sinds 10 april spoorloos.
De man is voor het laatst gezien in Amsterdam. Hij reed toen in een witte Volkswagen Golf Blue Motion met kenteken 35-TXZ-9. Deze auto is nooit gevonden. De recherche vermoedt dat de Nieuwegeiner slachtoffer is geworden van een misdrijf, maar ook andere scenario's worden nog onderzocht.
Churisan Allen werd in 2003 veroordeeld voor het doodschieten van een portier van discotheek The Matrixx Nijmegen. Sinds 2014 was hij voorwaardelijk vrij.

SIGNALEMENT

Churisan Allen heeft een donkere huidskleur en zwart kort krullend haar. Hij is ongeveer 1.90 meter lang en heeft een tenger postuur. Wat opvalt is een spleetje in zijn kin. Hij droeg de dag van zijn verdwijning mogelijk een donker joggingspak.
De politie zoekt getuigen die Churisan Allen na 10 april hebben gezien of gesproken. Ook worden mensen gezocht die zijn witte Volkswagen Golf met kenteken 35-TXZ-9 hebben gezien. Bellen kan op 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Tippen kan ook online.

UITZENDINGEN

In verband met de voetbalinterland België-Nederland is de uitzending van Opsporing Verzocht vanavond verplaatst naar NPO 3 om 22.10 uur. De herhaling is op woensdag 17 oktober om 12.05 uur op NPO 2. Bureau Hengeveld op RTV Utrecht besteedt morgen aandacht aan de verdwijning van Churisan. De uitzending is om 13.20 uur en wordt daarna ieder uur herhaald.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.