Politie Amersfoort zoekt daders nachtelijke mishandeling

© Facebook Politie Amersfoort
AMERSFOORT - De politie van Amersfoort is op zoek naar drie mannen die betrokken zouden zijn bij een ernstige mishandeling midden in de nacht. Een jongen kreeg klappen en de daders zijn nog altijd niet gevonden.
Daarom heeft de politie nu een signalement op Facebook gezet. De mishandeling was in de nacht van donderdag 4 op vrijdag 5 oktober, rond 2.30 uur op de Havik, in het centrum van de stad.
Even daarvoor was ruzie ontstaan op de Lavendelstraat. Het slachtoffer had toen al een klap gekregen. Later kreeg hij nog veel meer klappen op de Havik. De politie schrijft op Facebook dat er camerabeelden zijn die later mogelijk openbaar worden gemaakt.

SIGNALEMENTEN

Agenten roepen de daders op zich te melden op het bureau. Hun signalement is als volgt: alle drie de mannen hebben een blanke huidskleur en zijn naar schatting 18 à 19 jaar oud.
Verdachte 1 is enigszins gespierd en heeft bruin haar dat hij naar achteren had gekamd. Hij is zo'n 1.85 tot 1.90 meter lang. Tijdens de mishandeling droeg hij een zwart T-shirt met het logo van de vlag van Canada en een witte broek.
Verdachte 2 is ongeveer 1.90 meter lang. Hij is dun en heeft ook kort bruin haar dat achteren is gekamd. Verder droeg hij een grijze trui.
De derde verdachte is zo'n 1.95 meter lang. Hij heeft blond naar achteren gekamd haar en droeg een lange zwarte parka-jas en een licht grijze broek.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.