Make-over Baarnse Laanstraat klaar, Miss Facelift deelt saucijzenbroodjes uit

© Gemeente Baarn
BAARN - De renovatie van de Laanstraat in Baarn is af. De belangrijkste winkelstraat in het dorp kreeg afgelopen jaar een 'facelift' en daarom kwam inwoonster Marijke Helwegen opnieuw naar het centrum om met de werklui en wethouder Erwin Jansma te vieren dat de klus keurig binnen de planning is geklaard.
In de Laanstraat, genoemd naar oud-burgemeester Jacob Laan, zijn de klinkers vervangen en siergoten, bloembakken en een aantal pleintjes aangelegd. Winkelende en wandelende bezoekers kunnen op nieuwe zitbankjes uitrusten en hun afval kwijt in speciaal vormgegeven prullenbakken. Voor elektrische fietsen zijn laadpalen geïnstalleerd.
Tot deze week werkten de bouwvakkers van aannemer Van Asch nog hard om het laatste stukje van de Laanstraat op tijd af te krijgen. Komende weken worden volgens de gemeente nog wel zogenoemde "puntjes op de 'i' gezet".
Marijke Helwegen, de society-dame die zichzelf 'Miss Facelift' en 'icoon van de cosmetische chirurgie' noemt, was in april ook al uitgenodigd om het eerste deel van de verbouwing af te sluiten. Vandaag had ze, samen met wethouder Jansma, gezorgd voor warme saucijzenbroodjes.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.