Politie zoekt camerabeelden na branden Werkhoven en 't Goy

© Koen Laureij
WERKHOVEN/'T GOY - De politie is op zoek naar camerabeelden in het onderzoek naar drie branden bij twee bedrijven in Werkhoven en 't Goy. De politie denkt dat de branden mogelijk zijn aangestoken en wil daarom weten wie er allemaal rond het uitbreken van de branden in de omgeving zijn geweest van de bedrijven.
De brand in 't Goy was op woensdag in een loods van een koelbedrijf aan de Tuurdijk. Het gebouw bleek niet meer te redden. In Werkhoven ging het twee keer mis bij hetzelfde veebedrijf aan de Hollendewagenweg. Bij de eerste brand op donderdag wist de veehouder zijn vee nog te redden, maar zaterdag ontstond er weer brand in dezelfde loods en overleefden enkele dieren het niet.
De veehouder van het bedrijf in Werkhoven liet eerder aan RTV Utrecht weten dat hij uitgaat van brandstichting. "Gelukkig zijn er camerabeelden, ik hoop dat ze erachter komen wie het is geweest."
De politie hoopt dat er omwonenden zijn die mogelijk iets hebben vastgelegd met camera's. Ook getuigen worden gevraagd zich te melden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.