RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

IJsselsteiner aangehouden na ongeval op A2 bij knooppunt Oudenrijn

UTRECHT - De politie heeft een 59-jarige man uit IJsselstein aangehouden naar aanleiding van het ongeluk gistermiddag op de A2 bij knooppunt Oudenrijn.

Het gaat om de vrachtwagenchauffeur die als eerste tegen een ander voertuigbotste, laat de politie weten. "We verdenken hem er namelijk vandataan zijn schuld te wijten is dat iemand zwaargewond is geraakt. We zijn het ongeluk aan het onderzoeken en zijn ook op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest", aldus een woordvoerster.

GEWONDEN
Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur. Daarbij warenzes auto's entwee vrachtwagens betrokken. Er raakten twee mensen gewond, onder wie n ernstig. Het gaat omeen 24-jarige vrouw uit Gouda, die bekneld kwam te zitten in haar auto. De overige betrokkenen zijn ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel.

De snelweg was de hele avond dicht vanwege het onderzoek en de bergingswerkzaamheden. Pas rond middernacht werd de A2 weer vrijgegeven. Over deoorzaakis nog niets bekend. De politie hoopt in contact te komen met getuigen van het ongeluk.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -