IJsselmeervogels in oefenduel niet langs ADO'20

Vogels-trainer Ted Verdonkschot
Vogels-trainer Ted Verdonkschot © Orange Pictures
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft een oefenwedstrijd tegen ADO'20 uit de Derde Divisie gelijkgespeeld. Op de Westmaat kwam de nummer twee van de Tweede Divisie niet verder dan 3-3.
Felitchiano Zschüssen opende na 23 minuten de score namens de Vogels. Dylan Chiazor verdubbelde de voorsprong. Twee minuten voor de pauze tekenden de bezoekers uit Heemskerk voor de 2-1, maar op slag van rust herstelde Zschüssen de score met de 3-1.
In het tweede bedrijf kwam ADO'20 in één minuut langszij. In minuut 58 en minuut 59 werd het 3-2 en 3-3 via De Vré en Mazreku. Het laatste half uur vielen geen doelpunten meer.
Komend weekend is er voor IJsselmeervogels geen wedstrijd. Er is een inhaalronde ingepland in het amateurvoetbal. De oefenwedstrijd was voor Vogels-trainer Ted Verdonkschot de kans om meerdere reservespelers wedstrijdritme op te laten doen. Dit was de opstelling van de Rooien: