Weer rijdt automobilist door na ongeluk in Utrecht

© RTV Utrecht
UTRECHT - De politie in Leidsche Rijn is op zoek naar een automobiliste die doorreed na een ongeluk. Vanochtend botste ze op een 10-jarige jongen op de Jan Greshofflaan in Utrecht en reed vervolgens door.
De jongen werd om 08.10 uur van zijn fiets gereden. Hij hield kneuzingen en schaafwonden over aan het ongeval. De politie zegt op Twitter dat het druk was op straat en hoopt dat getuigen zich melden. De vrouw reed in een witte Toyota Auris.
Eerder vandaag berichtte de politie ook al over een ongeluk waarbij de automobiliste doorreed. Afgelopen vrijdag werd even verderop op de hoek Zandweg-Europaweg een vrouw op de fiets aangereden. De automobiliste stapte even uit en zei: "Ik heb haast". Vervolgens stapte ze in en reed weg. Ook van dit ongeval worden getuigen gezocht.
Afgelopen weekend reed een automobilist in de Utrechtse wijk Lombok door nadat een 23-jarige fietsster haar been had gebroken bij een aanrijding. Wie betrokken is bij een verkeersongeval hoort volgens de Wegenverkeerswet op de plaats van het ongeluk te blijven en zeker niet iemand in hulpeloze toestand achter te laten. Overtreding van die regel wordt gezien als een misdrijf.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.