RTV Utrecht-presentatrice Evelien de Bruijn in nieuw seizoen Wie is de Mol?

© AVROTROS
UTRECHT - De geruchten gingen al langer, maar nu is haar deelname zeker: RTV Utrecht-presentatrice Evelien de Bruijn doet mee aan het nieuwe seizoen van het tv-programma Wie is de Mol? Dat heeft AVROTROS bevestigd.
Op Twitter verscheen vanochtend al een foto van een muurschildering in de Colombiaanse stad Medellin, waarop alle deelnemers staan afgebeeld. Het nieuwe seizoen is in die stad opgenomen.

LAST VAN SCHOUDERS

Met de bekendmaking van de kandidatenlijst valt er een last van de schouders van Evelien. De opnames vonden namelijk al een paar maanden geleden plaats en tot die tijd moest ze haar mond houden.
"We waren heel strict geïnstrueerd dat we absoluut niet op de geruchten in mochten gaan. Ik ben hartstikke opgelucht dat ik het mag vertellen en van de daken mag schreeuwen."
Om geen argwaan te wekken in haar omgeving, bedacht ze een smoes. "Ik zei dat ik op een heel belangrijke cursus was en dat heb ik strak volgehouden. Als mensen me wilden appen, zei ik dat mijn telefoon zou worden ingenomen, dat ik veel moest leren en heel hard moest werken en dat ik daarom niet bereikbaar zou zijn."

HINTS

Via het officiële Twitter-account van het populaire tv-programma werden de afgelopen dagen al meerdere hints verspreid over de locatie van het nieuwe seizoen. Zo verscheen een filmpje met de tekst 'Met de rug tegen de muur', mogelijk verwijzend naar de muurschildering op de foto.
AVROTROS heeft de namen van de andere kandidaten inmiddels ook officieel bevestigd. Behalve Evelien zijn ook acteur Rick Paul van Mullingen, journalist Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber Nikkie de Jager van de partij.
Het nieuwe seizoen is vanaf 5 januari te zien op NPO 1.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.