RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Doorrijdster De Meern meldt zich: geen kwade opzet

DE MEERN - Een automobiliste die begin deze maand doorreed na een ongeluk met een fietsster†in De Meern heeft zich gemeld. Het verhaal blijkt anders te zitten dan de politie dacht.

Het ongeluk vond vrijdagochtend 2 november plaats op de hoek Zandweg-Europaweg. De politie was daarna op zoek naar†de vrouw die in de auto zat. Zij ging ervandoor en liet de fietsster, die lelijk ten val was gekomen en hoofdletsel had, achter. "Ik heb haast",†zou de automobiliste gezegd, meldde de wijkagent eerder op Twitter.


Vandaag meldt de wijkagent dat de vrouw zich na de berichten op sociale media meteen heeft gemeld en dat†er geen sprake lijkt te zijn van†kwade opzet.

De vrouw†is, naar nu blijkt,†na het ongeluk nog†een aantal minuten bij het slachtoffer gebleven. Ze heeft†ook hulp geboden met nog twee mensen. Alleen†was de vrouw zich zich volgens de wijkagent niet bewust van het feit dat zij direct betrokken was bij de aanrijding. Er had namelijk geen contact plaatsgevonden en het slachtoffer had het - gezien haar toestand op dat moment - ook niet met zoveel woorden gezegd. Om die reden heeft de†automobiliste†haar gegevens niet achtergelaten.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht