RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Bouw nieuwe gemeentehuis Woerden vertraagd door conflict

WOERDEN - Deoplevering van het nieuwe gemeentehuis van Woerden loopt opnieuw vertraging op. Het pand zou over drie dagen opgeleverd worden dooraannemer BAM, maar die heeft een conflict met de gemeente.

Volgens de gemeente Woerden staan beide partijen na vele gesprekken nog altijd lijnrecht tegenover elkaar. BAM en de gemeente verschillen van mening over de realisatie van warmte- enkoudeopslag en de afwerking van het buitenterrein met rioolaansluiting.

Door het conflict is het zeer onzekerof het pand op 7 januari in gebruik kan worden genomen, zoals het plan was. Wat de gevolgen voor de geplande verhuizing zijn, kan de gemeente nog niet zeggen. De gemeente geeft BAM nu de ruimte om het gebouw snel en goed op te leveren, maar legt de aannemer wel een boete op wegens vertraging.

DODELIJK ONGELUK
De oplevering liep vorig jaar al vertraging op door een dodelijk ongeluk. Een medewerker van een sloopbedrijf kwam op 12 mei onder het puin terecht toen een vloer instortte. De 43-jarige man uit Almkerk overleefde het ongeluk niet.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -