Politie doet opnieuw dringend verzoek aan getuigen branden Werkhoven

© Koen Laureij
WERKHOVEN/WERKHOVEN - Het rechercheteam dat de branden bij ondernemer Gert Snitselaar in Werkhoven onderzoekt, doet opnieuw een dringend verzoek aan getuigen om zich te melden. "Het is een zaak met enorme impact dus dit moet gewoon opgelost worden", zegt woordvoerder Martin de Wit.
Het onderzoek is na de enorme brand afgelopen weekend, waarbij naast de volledige veestapel van Snitselaar ook zijn waakhond omkwam, volop aan de gang. "We lopen verschillende scenario's door", aldus De Wit. "Welke dat precies zijn kunnen we in het belang van het onderzoek niet zeggen."
Politie zoekt dringend getuigen brand Werkhoven
Na de vorige brand bij de Werkhovense ondernemer werd ook al een getuigenoproep gedaan. Toch zit het onderzoek volgens De Wit niet vast. "Er komen tips binnen, maar we doen dit opnieuw omdat we het belangrijk vinden dat iedereen die iets weet zich meldt. Bijvoorbeeld of ze verdachte personen in de buurt van de boerderij hebben gezien of meer van deze zaak weten. Het kan echt ontzettend belangrijke informatie zijn voor ons onderzoek."
De branden in Werkhoven worden woensdag behandeld in opspringsprogramma Bureau Hengeveld.
In deze tijdlijn tijdlijn houden we alle gebeurtenissen rondom de branden bij.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.