RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Overvallers Van der Valkhotel De Bilt samen op scooter gevlucht

DE BILT - De overvallers van het Van der Valkhotel in De Bilt waren met zijn tweeŽn. De mannen kwamen vannacht op een scooter naar het hotel aan de Holle Bilt.

Een van de verdachten ging naar binnen en bedreigde een medewerker met een vuurwapen. Zijn handlanger bleef buiten op hem wachten, zodat ze er samen vandoor konden gaan, zegt politiewoordvoerder Willemijn Pomper. Toen de overvaller geld had gekregen rende hij naar buiten. De mannen zijn op de scooter gevlucht. Hoeveel ze hebben buitgemaakt is niet bekend.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en wil graag getuigen spreken. "We hopen dat iemand weet wie deze mensen zijn, of dat iemand die we nog niet hebben gesproken het gezien heeft", zegt Pomper.†"De verdachte die naar binnen ging is een man van middelbare leeftijd, vermoedelijk zelfs boven de vijftig jaar. Hij heeft een blanke huidskleur, is ongeveer 1.70m lang en droeg een bril."

De hotelmedewerker bleef ongedeerd en belde rond 2.15 uur zelf naar de politie. Het hotel doet op advies van de politie geen mededelingen over de overval zolang het onderzoek loopt en is vandaag gewoon in bedrijf.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -