Belangrijke driepunter GVVV na bizar slotoffensief

Jeremy de Graaf maakte de winnende
Jeremy de Graaf maakte de winnende © Geert Lommers
VEENENDAAL - GVVV sluit aan bij de subtop in de Tweede Divisie. De Veenendalers wisten VVSB met 3-2 te verslaan, ware het niet dat de bezoekers twee minuten voor tijd nog op voorsprong stonden. Bart Hulsbos en Jeremy de Graaf bezorgden GVVV uiteindelijk nog de zege.
Doelpuntenmaker Bart Hulsbos: "Gestolen overwinning"

EEN GOED BEGIN...

GVVV schoot na de overtuigende zege van vorige week op De Treffers uit de startblokken. Na geflater in de defensie van VVSB was het Sherwin Grot die na 1.05 minuut voor de 1-0 tekende. Na een kwartier was de wedstrijd volledig omgedraaid.

MARTINS KWELGEEST

Lulinho Martins was namelijk de grote man aan de zijde van de bezoekers. Zijn snelheid werd optimaal gebruikt en in minuut 12 en 14 vond hij het net: 2-1 voor VVSB. Aan de tweede goal zat een luchtje, want Guido Pauw leek een overtreding te begaan op een GVVV-speler. De scheidsrechter floot niet, waarna Martins aan het eind van de aanval stond en binnen kon werken.
GVVV-trainer Niek Oosterlee: "Vaak te slordig in balbezit"

GVVV DE BETERE

In de tweede helft had GVVV de overhand. Onder meer Sherwin Grot kreeg diverse schietkansen. Het resulteerde alleen niet in de gelijkmaker. Aan de andere kant moesten de Veenendalers oppassen voor de uitbraak van VVSB.

SLOTOFFENSIEF

Het slotoffensief van GVVV had het gewenste resultaat. Nadat VVSB nog een kans op de 3-1 miste, was het Bart Hulsbos die de 2-2 scoorde. Het was een verdiende goal, maar de Veenendalers lieten het er niet bij zitten. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd was het namelijk Jeremy de Graaf die de bevrijdende 3-2 tegen de touwen schoot.
Een korte samenvatting van GVVV - VVSB, door Bert Kous
2' Sherwin Grot [1-0]
12' Lulinho Martins [1-1]
14' Lulinho Martins [1-2]
88' Bart Hulsbos [2-2]
90' Jeremy de Graaf [3-2]
GVVV komt door de belangrijke zege op 19 punten uit 13 wedstrijden. Daarmee staat het negende, in het kielzog van de subtop van de Tweede Divisie. VVSB blijft de hekkensluiter met 5 uit 13.