Roda'46 is koploper af na vermakelijk gelijkspel

© RTV Utrecht / Menno Schilder
LEUSDEN - Het duel tussen Huizen en Roda'46 leverde zaterdagmiddag veel doelpunten en vermaak op. Het duel eindigde uiteindelijk in 3-3, door het gelijkspel is Roda'46 niet langer de koploper van de Eerste Klasse A.
Verslaggever Menno Schilder over de vermakelijke wedstrijd
Na twintig minuten viel de eerste treffer. Thomas Müller opende de score namens de thuisploeg. Nog geen tien minuten later was de stand alweer gelijk. Guido den Daas maakte namens Roda'46 gelijk. Toch ging Huizen met een voorsprong de rust in. Renee Troost wist vijf minuten voor het einde van de eerste helft de 2-1 binnen te werken.
Willem Rom:"In de eerste helft herkende ik mijn ploeg niet"
In de tweede helft zette Nigel van Zeist even zijn motor goed aan. Hij kopte eerst de 2-2 binnen en vervolgens wist hij ook de 3-2 te maken namens Roda'46. Natuurlijk viel er in het knotsgekke duel nog een treffer. Drie minuten voor tijd maakte Renee Troost niet alleen zijn tweede van de middag, maar ook de beslissende gelijkmaker.
20' Thomas Müller [1-0]
29' Guido den Daas[1-1]
40' Renee Troost [2-1]
65' Nigel van Zelst [2-2]
70' Nigel van Zelst [3-2]
86' Renee Troost [3-3]
De man van de twee treffers, Nigel van Zelst, aan het woord.
Roda'46 is door gelijkspel koploper af. Argon uit Mijdrecht is de nieuwe lijstaanvoerder. Argon wist zaterdag DHSC met 3-2 te verslaan.