Margreet: Terugblik op 2018, het Woerdense sprookjeshuwelijk

We blikken terug op de huwelijksdag
We blikken terug op de huwelijksdag © RTV Utrecht
WOERDEN - Sinds een aantal weken blikt Margreet terug op het nieuws van het afgelopen jaar. Groot nieuws en klein nieuws, verdrietig nieuws en vrolijk nieuws. En vrolijk was het, hét huwelijk van 2018 in Woerden. Wat begon als een kerstwens voor de bij Reinaerde wonende Marion, groeide uit tot een sprookjeshuwelijk.

KERSTWENS WOERDEN

Toen de bij Reinaerde werkende Saskia Muit gevraagd werd of ze nog kerstwensen namens haar cliënten had, twijfelde ze geen moment. Bewoonster Marion wilde vreselijk graag eens een échte Sisi-jurk dragen om daarna samen met haar vriend Sander - het stel is al járen samen - op de foto te gaan. De wens werd opgepakt en groeide met hulp van Woerdense ondernemers uit tot een echt huwelijk. Nou ja, bijna dan. De plechtigheid was ceremonieel, maar niet geldig voor de wet. Maar wel met práchtige kleding, ringen, een ja-woord, een receptie, een nacht in een prachtig hotel en heel veel pers.
"Ik voelde me de koningin van Woerden", schatert Marion. "Mijn broer gaf me weg en we reden samen in een prachtige tuk tuk naar het Stadsmuseum. Iedereen zwaaide! Het was zo mooi." Behalve dat er heel veel publiek op de been was, kwamen ook de krant en cameraploegen op het huwelijk af. Sander vond het prachtig, "heel veel mensen vertelden ons dat ze ons gezien hadden. Iedereen feliciteerde ons!"
Nu heb ik geen wensen meer, ik ben zó gelukkig met deze man
Marion Gijsbers

WENSLOOS GELUKKIG

Ruim een half jaar zijn Sander en Marion nu man en vrouw. En dat allemaal door een wens over een Sisi-jurk. Wat het geheim van hun relatie is? "Je moet geven en nemen, hoor", zegt Sander. "En een beetje blijven doen wat je zelf leuk vindt", vult Marion hem aan. "Ik zit op yoga, daar moet Sander niet aan denken. Dan ga ik dus lekker alleen."
Margreet: de bruiloft van Sander en Marion

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.