RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

FC Utrecht wint week lang zieltjes in Houten

HOUTEN - Komende week staat Houten volledigin het teken van FC Utrecht. Samen met Sportpunt Houten en de gemeente zijn verschillende activiteiten gepland om de club dichter bij de mensen te brengen.

Zo kunnen liefhebbers van het populaire voetbalspel FIFA19 het opnemen tegen Danny Hazebroek en Christiaan van der Mark, de eSporters van de Domstedelingen. Op vrijdag komen de FC Utrecht Old Stars naar SV Houten voor een walking footballtoernooi naar SV Houten. Sinds september vorig jaar hebben de Houtenareneen eigen team. Ook tijdens het eerste toernooigaven desenioren van FC Utrecht acte de presence.Rond dezelfdetijdgeeft trainer Koos van Tamelen van de voetbalschool FC Utrecht een clinic bij FC Delta Sports.

Als klap op de vuurpijl zalStadion Galgenwaard zondag 9 decemberveel fans uit Houten herbergen. Zo worden 25 kinderen via Stichting Leergeld met de spelersbus naar de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo gereden. Senioren van 65 jaar of ouder krijgeneen plek in een speciaal tribunevak.

Voor meer informatie over de FC Utrechtweek kunt u terecht op de website van Sportpunt Houten. In de loop van het weekend komt daar alle informatie op te staan.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht