FC Utrecht wint week lang zieltjes in Houten

De FC Utrecht Old Stars spelen een toernooi in Houten
De FC Utrecht Old Stars spelen een toernooi in Houten © FC Utrecht - Frank Zilver
HOUTEN - Komende week staat Houten volledig in het teken van FC Utrecht. Samen met Sportpunt Houten en de gemeente zijn verschillende activiteiten gepland om de club dichter bij de mensen te brengen.
Zo kunnen liefhebbers van het populaire voetbalspel FIFA19 het opnemen tegen Danny Hazebroek en Christiaan van der Mark, de eSporters van de Domstedelingen. Op vrijdag komen de FC Utrecht Old Stars naar SV Houten voor een walking footballtoernooi naar SV Houten. Sinds september vorig jaar hebben de Houtenaren een eigen team. Ook tijdens het eerste toernooi gaven de senioren van FC Utrecht acte de presence. Rond dezelfde tijd geeft trainer Koos van Tamelen van de voetbalschool FC Utrecht een clinic bij FC Delta Sports.
Als klap op de vuurpijl zal Stadion Galgenwaard zondag 9 december veel fans uit Houten herbergen. Zo worden 25 kinderen via Stichting Leergeld met de spelersbus naar de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo gereden. Senioren van 65 jaar of ouder krijgen een plek in een speciaal tribunevak. 
Voor meer informatie over de FC Utrechtweek kunt u terecht op de website van Sportpunt Houten. In de loop van het weekend komt daar alle informatie op te staan.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.