Straatroof met vuurwapen in De Meern

© Politie
DE MEERN - Een 24-jarige vrouw is gisteravond laat in De Meern slachtoffer geworden van een brutale straatroof. Onder bedreiging van een vuurwapen werd bij een bushalte haar tas buitgemaakt.
De vrouw had een feest bezocht in De Meern en was met haar fiets onderweg naar huis. Omdat zij de weg terug niet goed kende, stopte zij rond 23.00 uur even bij de bushalte De Meern-Oost aan de Rijksstraatweg om zich te oriënteren.
Daar werd ze plotseling geconfronteerd met twee mannen, waarvan één een vuurwapen in zijn hand had. Het slachtoffer werd onder bedreiging van dat wapen beroofd van haar tas. Nadat ze de tas hadden buitgemaakt, renden de daders  weg in de richting van het Meentpark. Ondanks een uitgebreid onderzoek met een politiehond ontbreekt tot nu ieder spoor van de mannen.
De politie zoekt daarom getuigen. Beide verdachten waren rond de 18 jaar oud en hadden een slank postuur. Zij waren in het donker gekleed en één van hen droeg een grijs joggingpak. De verdachten droegen beide "gezichtsbedekkende kleding", aldus de politie.
Het slachtoffer is volgens de politie erg geschrokken en is in contact gebracht met slachtofferhulp.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.