RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Advocaat: arrestatie boer Werkhoven onterecht

WERKHOVEN - De advocaat van Gert Snitselaar uit Werkhoven vindt†de arrestatie van zijn cliŽnt prematuur en op dit moment onterecht. De 35-jarige Snitselaar werd dit weekend opgepakt in het onderzoek naar de reeks brandstrichtingen op zijn boerderij.

Advocaat Sidney Smeets heeft Snitselaar vandaag bezocht. Hij noemt het ''een voorbarige en onjuiste gang van zaken om hem als verdachte aan te merken''. Of het tot een voorgeleiding aan de officier van justitie komt, moet volgens Smeets maandag of dinsdag blijken.

De advocaat had gisteren nog gezegd dat hij het tijd vond dat er een verdachte zou worden opgepakt, nadat voor de vijfde keer in twee maanden brand op het terrein van Snitselaar was uitgebroken.

VIJF BRANDEN
Bij het bedrijf van Snitselaar brak sinds 25 oktober vijf keer brand uit: eerst in zijn schuur, twee dagen later in een ander gedeelte van de loods. Later vertelt Snitselaar aan RTV Utrecht dat hij wordt bedreigd.

Op 11 november is het opnieuw raak: deze keer brandt er een andere loods uit, vijf dagen later gaat er een loods nabij de woning in vlammen op. Dit weekend brak er brand uit in het huis van Snitselaar zelf.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -