RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Speciale app-groep tegen autobranden in Woerden

WOERDEN - In Woerden gaat de politie een whatsapp-groep opzetten om informatie in te winnen over autobranden. Rond de jaarwisseling gaan traditioneel veel auto's in vlammen op, bovendien is het de laatste maanden ook al vaak raak. Met de app-groep hoopt de politie snel informatie van inwoners te kunnen krijgen.

Inwoners die in de groep mogen, hebben een mail gekregen van de wijkagent. "U kunt ons direct informeren op het moment dat u iets ziet wat u niet vertrouwt", staat volgens Woerden TV in die mail."Bovendien kunnen wij u alert maken op het moment dat er iets in uw wijk gebeurt dat uw aandacht behoeft."

Iedere dag worden de berichten in de app-groep gelezen. Tot wanneer de groep blijft bestaan is nog niet bekend. De politie benadrukt dat inwoners in geval van nood eerst 1-1-2 moeten bellen en pas daarna een bericht in de app-groep zetten.

In Woerden zijn al langere tijd zorgen over autobranden. Vorige maand was het opnieuw een paar keer raak. Ook in Utrecht en Nieuwegein gaan steeds vaker auto's in vlammen op.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -