Aanhoudingen na groot onderzoek bedrijventerrein Nieuw Overvecht

© RTV Utrecht
UTRECHT - De politie heeft dinsdag tijdens de controle op bedrijventerrein Nieuw Overvecht twee aanhoudingen verricht. Verder zijn er goederen in beslag genomen en diverse andere overtredingen geconstateerd.
Een persoon werd aangehouden wegens het verstoren van de openbare orde. Een ander persoon is aangehouden bij op verdenking van witwassen. Bij het bedrijf waar die laatste persoon werkzaam was, is ook een grote som geld in beslag genomen. In het vervolg hierop heeft de politie ook in een woning in Utrecht en een bedrijf in Zeist onderzoek gedaan.

ONDERZOEK

De politie voerde de controle op het bedrijventerrein uit naar aanleiding van verschillende meldingen en informatie dat ze uit een onderzoek hadden gehaald. Daardoor vermoedde de politie dat sommige bedrijven zich niet aan de regels hielden.
Bij de controle zijn verder nog een partij nepkleding, gestolen auto-onderdelen, valse kentekenplaten en verdovende middelen in beslag genomen. Ook waren er overtredingen op het gebied van vergunningvoorschriften, milieuvoorschriften, bestemmingsplan (waarvan één vermoeden van illegale bewoning) en brandveiligheid geconstateerd. Deze overtredingen worden nog verder onderzocht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.