"Taghi gaat zichzelf niet vrijwillig melden"

© Politie
VIANEN - Ridouan Taghi gaat zich niet vrijwillig bij de politie melden. Hij heeft namelijk geen vertrouwen in een eerlijk proces. Dat zegt zijn advocaat Inez Weski in EenVandaag.
De Vianense Taghi wordt verdacht van meerdere liquidaties, waaronder een "vergismoord" in Overvecht. Het OM heeft een recordbeloning uitgeloofd voor de gouden tip die leidt naar de verblijfsplaats van Taghi. De crimineel uit Vianen haalde gisteren ook al het nieuws: hij overwoog een officier van justitie te laten liquideren.
Volgens Weski is Taghi het niet eens met de beschuldigingen aan zijn adres. "Dat zijn beschuldigingen die vooral via de media tot ons komen. En ik denk niet dat het bedoeling is dat ik dan ook eens, bij wijze van spreken, op de stoep namens hem dit allemaal moet gaan weerleggen."
In het televisieprogramma zei Weski verder: "De verdediging ziet wat hier nu de afgelopen tijden gebeurt met grote zorg aan." En: "Tot nu toe lijkt het alsof dit Openbaar Ministerie eerst cliënt afgebrand wenst te hebben zonder recht. Rechteloos dus, terug naar het Wilde Westen.''

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.