RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Nieuw busstation Utrecht Centraal Centrumzijde open

1/2
UTRECHT - Op station Utrecht Centraal is vandaag het vernieuwde busstation aan de kant van het centrum in gebruik genomen. Wie met buslijn 2, 3, 18 of 28 reist, moet dus niet meer instappen aan de kant van de Jaarbeurs, maar op de plek waar vroeger ook het busstation Centrumzijde zat.

Reizigers kunnen de bushaltes bereiken via de stationspassage of via de stationshal. Als de Uithoflijn gaat rijden, kunnen reizigers ook aan de Centrumzijde op de tram stappen.Vandaag gaat ook de nieuwe dienstregeling van start in het openbaar vervoer. Voor reizigers van de NS verandert er niet veel. De dienstregeling 2019 is op hoofdlijnen hetzelfde als die van 2018.

Wie met de bus gaat, moet wel rekening houden met wijzigingen. U-OV en Syntus hebben beiden één en ander aangepast in de dienstregelingen. Op sommige lijnen worden vaker of grotere bussen ingezet om grote aantallen reizigers op te kunnen vangen. Op routes waar juist minder mensen gebruik van maken, worden bussen geschrapt of rijden ze minder vaak. Lees hier meer over de nieuwe dienstregeling voor de bussen. 

Een kijkje op het nieuwe busstation in Utrecht


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -