Ria Valk krijgt tóch oeuvreprijs tijdens uitzending Radio M Utrecht

© ANP
UTRECHT - Ria Valk werd vanmiddag in de uitzending van Radio M Utrecht verrast met een oeuvreprijs. De 77-jarige zangeres viert dit jaar dat ze al zestig jaar in het vak zit.
Radio- en televisiepresentatrice Vivian Boelen stapte vanmiddag de kerstuitzending van Radio M Utrecht binnen om de oeuvreprijs voor haar zestig jaar in het vak te overhandigen.
Eind november liet Valk in Het Parool nog weten het jammer te vinden dat ze nog nooit was onderscheiden voor haar werk. "Niet eens een Zilveren of Gouden Harp, of iets voor mijn oeuvre. Niets. Vind ik toch een beetje raar. Ik vind mezelf er goed genoeg voor", zei de zangeres uit Breukelen toen. "Maar nu heb ik hem toch!", grapte Valk.
Vivian Boelen verrast Ria Valk met oeuvreprijs in uitzending Radio M Utrecht.

KERST VIERT U BIJ ONS

In de weken in de aanloop naar kerst is Aan Tafel!, het lunchprogramma van Radio M Utrecht omgetoverd tot een 'Kerst viert u bij ons'-editie. Presentatrice Conny Kraaijeveld ontvangt diverse bekende gasten zoals Inge Ipenburg, Mari van de Ven, burgemeester Jan van Zanen, Ron Brandsteder en Marco Verhoeff.
Elke dag bereidt een kok een heerlijk gerecht en er is live muziek van onder anderen Gerard Joling, de 3J's, Dana Winner en Wolter Kroes.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.