Fred Siebelink nieuwe presentator ochtendshow Bingo FM

Directeur van RTV Utrecht Paul van der Lugt (links) en de kersverse Bingo FM-dj Fred Siebelink.
Directeur van RTV Utrecht Paul van der Lugt (links) en de kersverse Bingo FM-dj Fred Siebelink. © RTV Utrecht
UTRECHT - Fred Siebelink is vanaf 1 januari de nieuwe presentator van de ochtendshow op Bingo FM. Hij volgt Paul van der Ploeg op, die het programma op de lokale radiozender van Utrecht jarenlang presenteerde.
De 57-jarige Siebelink is een Utrechter in hart en nieren en kijkt uit naar zijn eerste uitzending: "Ik heb vooral enorm veel zin om Utrecht via de ether en via de app iedereen die wil een lekkere start van de ochtend te geven. Het is mooi om na dertig jaar weer te landen op het warme Utrechtse nest van Bingo FM", aldus een blije Siebelink.
Siebelink begon zijn radiocarrière bij de Stadsomroep Utrecht in 1989 en werkte in de afgelopen jaren als dj, side-kick en producer bij onder andere Radio Veronica, Kink FM, Yorin FM, NPO Radio 1, NPO Radio 2, 3FM , NPO Radio 5, KX Radio en Sterren.nl. Ook is Fred al jaren verbonden aan Bingo FM, als coach van dj's van de zender.
De nieuwe 'Bingo FM Ochtendshow' is iedere werkdag te beluisteren tussen 07.00 en 10.00 uur. De zender is onderdeel van RTV Utrecht.
Paul van der Ploeg vertrekt overigens vrijwillig. Hij had zin in een nieuwe uitdaging.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.