Kapsels en oliebollen bij benefiet voor Nieuwegeiner met dwarslaesie

© Privé-foto
NIEUWEGEIN - Om geld in te zamelen voor Joost van Drie uit Nieuwegein is vrijdag een benefiet bij kapperszaak Headoffice by Bjorn. Niet alleen de kappers zetten zich in voor Joost, er zijn ook een voetreflextherapeut, gewichtsconsulent en een schoonheidsspecialiste aan het werk en de ouders van Joost verkopen zelfgemaakt oliebollen.
Joost van Drie liep tijdens een vakantie een dwarslaesie op. Hij startte een crowdfundingsactie om in zijn eigen huis te kunnen blijven wonen. Hij heeft in totaal 65.000 euro nodig om genoeg aanpassingen te kunnen doen in zijn huis. Hij komt nog zo'n 10.000 euro te kort.
In oktobert vertelde Van Drie: "Ik ben eigenlijk gevangen in mijn eigen huis. Als één van de kinderen zich boven bezeert, dan kan ik er niet naar toe. Naar het toilet kan ik niet. Dat gaat door middel van zelfkatheterisatie, maar ik heb hier geen privacy. We hebben drie kleine kinderen, ik kan ze moeilijk iedere keer naar boven sturen. Mijn vrouw moet me iedere ochtend met bakjes water in de woonkamer wassen."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.