10.000 euro voor gouden tip in zaak-Dascha

Dascha kwam in 2015 onder de trein in Hilversum.
Dascha kwam in 2015 onder de trein in Hilversum. © Facebook Team Dascha Onderzoek - TDO
HOLLANDSCHE RADING - De gouden tip die leidt tot opheldering in de zaak van de overleden tiener Dascha Graafsma uit Hollandsche Rading, levert 10.000 euro op. Dat bedrag heeft haar familie beloofd.
Het 16-jarige meisje overleed in november 2015. Ze kwam in Hilversum onder een trein na een avondje stappen. Het OM denkt niet aan een misdrijf en hintte eerder op zelfdoding. De familie van Dascha is het daarmee oneens en heeft een eigen onderzoeksteam ingeschakeld.
Rene Graafsma, de vader van Dascha, looft 10.000 euro uit met de feestdagen in het vooruitzicht. Kerst doet hem herinneren aan drie jaar geleden, toen zijn gezin voor het eerst de feestdagen doorbracht zonder Dascha.
Privédetective Joey Roelofs zegt dat hij nog altijd geen enkel scenario uitsluit. "Al zijn sommige scenario's aannemelijker dan andere. De gouden tip kan passen in elk scenario. Is er iemand die Dascha die nacht toch nog heeft gezien? Is er iemand die misschien bepaalde dingen wist van Dascha, maar het tot op heden nog niet heeft durven vertellen? Iemand die achteraf informatie heeft verkregen en/of gehoord."
Mensen die tips hebben, kunnen die sturen naar tips@morethaninvestigation.nl.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.