RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Weer peperdure auto's in brand, dit keer in Overvecht en Kanaleneiland

1/3
UTRECHT - Het houdt maar niet op met de vele autobranden in de stad Utrecht. Vannacht was het opnieuw raak en gingen twee dure wagens in vlammen op.

Rond 2.00 uur stond een nieuwe BMW in brand op de Zamenhofdreef in Overvecht. Buurtbewoners ontdekten de vlammen en belden de brandweer, maar die was te laat om het voertuig nog te redden. Agenten hebben in de buurt nog gezocht naar eventuele brandstichters, maar die zijn niet gevonden.

Ongeveer een half uur later gebeurde op de Pearsonlaan in Kanaleneiland hetzelfde. Een geparkeerde Mercedes van het type AMG stond in brand en de vlammen waren zelfs overgeslagen naar een naastgelegen auto.

Het lijkt de laatste tijd meer regel dan uitzondering dat 's nachts auto's in vlammen opgaan in de stad. Zo was het een dag eerder nog raak op het industrieterrein in Overvecht. Toen was een dure Mercedes het slachtoffer. Traditioneel neemt het aantal autobranden rond de jaarwisseling enorm toe.

Weer peperdure auto's in brand, dit keer in Overvecht en Kanaleneiland


 Brandweermannen bij de uitgebrande BMW in Overvecht. Brandweermannen bij de uitgebrande BMW in Overvecht. | Foto: Michiel van Beers


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -