RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Flinke domper voor bezoekers vuurwerkshow Nieuwegein

NIEUWEGEIN - Veel bezoekers die vanavond bij Down Under in Nieuwegein een mooie vuurwerkshow dachten te gaan aanschouwen, zijn teleurgesteld weer huiswaarts gekeerd. De vuurwerkwinkel XL Vuurwerk zou een show verzorgen, maar de toeschouwers waren op een bericht van vorig jaar gestuit.

Eigenaar Rico van der Wind baalt er gigantisch van. "Ik ga nu direct die kant op om de mensen die er nog zijn op te vangen en de situatie uit te leggen. En natuurlijk ook onze excuses aan te bieden."


Hoe het precies mis kon gaan, weet Van der Wind niet. "In eerste instantie hadden we een vuurwerkshow gepland op 21 december, maar die ging niet door omdat we geen vergunning van de gemeente kregen." Direct daarop werden alle berichten over de show verwijderd.

"Maar nu blijkt er toch een internet- of Facebookbericht rond te zijn gegaan, waarin staat dat we vanavond een vuurwerkshow hadden. Dat is een bericht van vorig jaar. Ik vind het echt heel spijtig. Dit is niet zoals wij het voor ogen hadden."

Animo voor een dergelijke show is er dus wel volop. "Nou, dat blijkt! Dat was vorig jaar trouwens ook wel te zien, toen deden we voor de tweede keer zo'n show en er kwamen heel veel mensen op af. Daarom is het ook zo jammer dat we vooraf geen signalen hebben opgevangen, dan hadden we er direct op kunnen reageren. Dit is echt heel jammer."

De winkel wil het graag goedmaken met teleurgestelde bezoekers. "Mocht je nou klappertandend met de hele familie hebben staan wachten, meld je dan de komende dagen in een van onze winkels en vraag naar Coen of Rico. Dan gaan we het met je rechtzetten", schrijft XL Vuurwerk in een bericht.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -