Twee tieners (13) beroofd op de fiets

© RTV Utrecht / Timo Anceaux
UTRECHT - Twee jongens van 13 jaar zijn op de Brailledreef in de Utrechtse wijk Overvecht beroofd van hun persoonlijke spullen. De politie deelt het signalement van de daders en zoekt getuigen van het incident.
De overval vond vorige week donderdag 20 december al plaats. Rond 12.45 uur fietsten de twee tieners op de Brailledreef onder het viaduct richting de Kardinaal de Jonghweg. Zij werden daar door twee andere jongens op een fiets tegengehouden. Die twee voelden in de zakken van de slachtoffers en gingen er met persoonlijke spullen van hen vandoor.
De slachtoffers deden aangifte en gaven het signalement van de dader door. De eerste jongen is tussen de 14 en 16 jaar oud, heeft een normaal postuur en is tussen de 1.65 en 1.70 meter lang. Hij heeft een lichtgetint uiterlijk en zwart kort haar met krullen. Deze jongen droeg een donkerblauw kort donsjack van het merk Stone Island en een blauwe trainingsbroek van het merk Nike.
De tweede jongen is eveneens tussen de 14 en 16 jaar oud met een normaal postuur en lichtgetint uiterlijk. Hij is tussen de 1.75 en 1.80 meter lang en heeft zwart haar met krullen bovenop. Deze jongen droeg een lange donkerblauwe jas met een geel koord, van het merk Parajumper.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.