Steunbetuigingen van hulpdiensten aan nabestaanden en collega's overleden brandweerman

Archief.
Archief. © AS Media
WOUDENBERG - Hulpdiensten door de hele provincie delen hun steunbetuigingen voor de nabestaanden en collega's van de overleden brandweerman in Woudenberg. "De melding die je nooit hoopt te krijgen", aldus brandweerkorps Houten.
De man, die vrijwilliger was bij de brandweer, kwam om bij een bedrijfsongeval in een kwekerij in Woudenberg. De politie doet onderzoek naar de toedracht, maar gaat uit van een noodlottig ongeval.
De Veiligheidsregio Utrecht (VRU) laat weten "diep geraakt" te zijn door het verlies. Ook bij andere hulpdiensten komt het slechte nieuws hard aan. Zo leeft wijkagent Marian Imhof "mee met de naaste collega's van brandweer Woudenberg". "Wat een verschrikkelijk nieuws", vertelt ze is een tweet.
Ook een andere brandweerman van Veiligheidsregio Utrecht zegt "verdrietig en verslagen te zijn om het overlijden van een collega brandweerman". "Gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd met dit verlies", is het bericht van het brandweerkorps in het Noord-Hollandse Den Oever.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.