Onderzoek naar dodelijk ongeluk met Utrechter in Vlissingen kan nog weken duren

Archief.
Archief. © RTV Utrecht
UTRECHT - Het kan nog wel weken duren voor er meer duidelijkheid is over het dodelijk ongeluk met een 24-jarige Utrechter in Vlissingen in de nieuwjaarsnacht.
De 24-jarige man werd op zijn fiets aangereden door een auto. De student was er na de aanrijding volgens de politie zeer ernstig aan toe. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd en is daar dezelfde nacht nog overleden.
Vijf dagen na het ongeluk is het nog altijd de vraag of een automobilist die iets verderop uit de bocht vloog de dader is. De bestuurder van die auto raakte daarbij gewond en ligt nog in het ziekenhuis.

'100 PROCENT UITSLUITSEL'

Het slachtoffer kwam oorspronkelijk uit Vlissingen en studeerde in Utrecht. Omroep Zeeland sprak een politiewoordvoerder over de toedracht van het ongeluk: "We zijn dat nog aan het onderzoeken en ook in het belang van de nabestaanden willen we hier pas uitspraken over doen als we 100 procent uitsluitsel hebben over hoe het is gebeurd."
Het staat dus nog niet vast dat de automobilist die uit de bocht vloog kort daarvoor de fietser heeft geraakt, hoewel de politiewoordvoerder dat wel 'aannemelijk' noemt.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.