RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Slogan voor Koningsdag is 'Wij, Amersfoort'

AMERSFOORT - Op 27 april 2019 viert Koning Willem-Alexander samen met zijn familie Koningsdag in Amersfoort. Stad en regio presenteren zich op die dag onder de slogan 'Wij, Amersfoort', met een bijpassend logo.

Het logo werd door burgemeester Lucas Bolsius bekendgemaakt tijdens een nieuwjaarsreceptie. Bolsius: "Koningsdag daagt uit om nieuwe samenwerkingen aan te gaan en om bestaande samenwerkingen en mooie initiatieven in de schijnwerpers te zetten. Niet alleen in Vathorst, maar ook in alle andere straten van Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen en de regio bruist het van de samenwerkingen en initiatieven. We zoomen graag in op al onze bijzondere buren, vrijwilligers, ondernemers, kunstenaars en professionals. Dat zijn Wij, Amersfoort."

Alle negen gemeenten in de regio Amersfoort worden bij de festiviteiten betrokken. Zestien bedrijven hebben zich al aangesloten als sponsor of partner van het evenement. Inmiddels is ook www.koningsdagamersfoort.nl in de lucht, met bijbehorende social media op Instagram, Twitter en Facebook.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -