RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Wanhopige inbreker loopt open beenbreuk op bij val

1/4
UTRECHT - De politie heeft bewakingsbeeld vrijgegeven van inbrekers die in Almere halsbrekende toeren uithalen tijdens een vlucht.De drie mannen, mogelijk Utrechters,zijn nog spoorloos. De beelden werden vanmiddaggetoond inons opsporingsprogrammaBureau Hengeveld.

Te zien is hoede betrapte mannen in paniekover een zeker zes meter hoge balustrade klimmenen zich laten vallen.Een van hen komt verkeerd terecht en loopt een open beenbreuk op. De mannen krabbelen overeind, steken al hinkelend de busbaan over en weten te ontkomen. De man met de beenbreuk wordt daarbij ondersteund door een van de andere verdachten.

Inbreker breekt been bij valpartij


Nietsvermoedendevrouwen zien hem later strompelen. Omdat ze erop aandringen, laatde manzich naar het Flevoziekenhuis rijden. Eenmaal daar laat hij zich niet behandelen, maar zorgt hij ervoor dat iemand hem ophaalt. De politie sluit niet uit dat hij uiteindelijk toch in een ander ziekenhuis is beland om zijn breuk te laten behandelen.

Signalementen en meerdetails over deze zaak vindt u op de pagina van Bureau Hengeveld.

Vrouwen schieten gewonde inbreker te hulp


 De gezochte inbrekers De gezochte inbrekers | Foto: PolitieHeb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Nieuwsoverzicht