RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Harmelaar legt beslag op prijs bij NK pannenkoeken bakken

1/2
HARMELEN - Robert de Bruijn uit Harmelen heeft op het NK pannenkoeken bakken de sponsorprijs gewonnen. Donderdagmiddag gingen op de Horecava 2019 elf pannenkoekenbakkers met elkaar de strijd aan. Met de sponsorprijs bakt De Bruin - volgens groothandel Hanos - de beste pannenkoek van Nederland.

Twee jaar terug deed De Bruin ook al mee met de wedstrijd in de Amsterdam RAI. Toen won hij de creativiteitsprijs met zijn boerenkoolpannenkoek. Deze editie probeerde De Bruin ťťn van de drie juryprijzen binnen te slepen met zijn spekkoekpannenkoek. De experts besloten echter dat de Harmelse chefkok niet bij de drie beste bakkers hoort.

"Maar ik ben hier helemaal blij mee", reageert De Bruin. "Als je ziet hoe hoog het niveau is, dan kan ik niet anders dan tevreden zijn met de sponsorprijs. Een prijs is een prijs", knipoogt hij. Bas van Zoggel is de grote winnaar van het Nederlands Kampioenschap. De chef van Pannenkoekenrestaurant Den Tol uit Velp won de hoofdprijs en is zodoende volgens de jury de beste van Nederland.

Harmelaar wint prijs op NK pannenkoeken bakken


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Nieuwsoverzicht