Opnieuw aandacht voor moord op Amersfoorter Mike Duif in 1996

© Politie
AMERSFOORT - De politie vraag in de coldcasekalender van dit jaar opnieuw aandacht voor de moord op Amersfoorter Mike Duif. De man werd in 1996 dood gevonden in zijn huis. De zaak werd nooit opgelost.
Het is het derde jaar dat de politie een kalender met onopgeloste moordzaken maakt. In de kalender staan 52 onopgeloste zaken.
Duif werd op 23 februari 1996 dood gevonden. Hij lag in een plas bloed en de politie concludeerde dat hij werd doodgeschoten.

DE ZAAK VAN MIKE DUIF

Mike Duif werkte bij het computerbedrijf Hewlett Packard (HP), maar was daar ontslagen. Daarna is hij in computers en computeronderdelen gaan handelen.
In de nacht voor zijn dood is Mike met vrienden in discotheek Baccara in Hilversum geweest. Na sluitingstijd (5.00 uur) zette hij vrienden thuis af. Daarna is hij op het Zandpad in Utrecht geweest. Hij zei dat hij coke wilde halen. Rond 7.00 uur zette Mike de laatste vriend thuis af.
Rond 09.30 uur lag Mike in bed en is hij door een medebewoner gezien. Deze medebewoner kwam tegen 19.00 uur weer thuis. Hij zag dat het hele huis overhoop was gehaald en vond in de keuken het lichaam van Mike.
De politie heeft een bedrag van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.