Winkeliers Leidsche Rijn: lever woningen winkelgebied snel op

© RTV Utrecht
LEIDSCHE RIJN - Winkeliers in Leidsche Rijn Centrum willen dat de woningen boven het winkelcentrum zo snel mogelijk opgeleverd worden. Ze hebben overlast van de werkzaamheden en vrezen dat het winkelend publiek daardoor wegblijft. Ook missen zij de dagelijkse doorloop van bewoners.
"Hoewel ik steeds meer tevreden ben over de uitstraling van het centrum en ik veel positieve reacties van klanten krijg, is het doordeweeks veel te stil. Er is geen doorloop van bewoners. Ook schrikken de werkzaamheden het winkelend publiek mogelijk af", aldus Nadia van de Kerkhof, mede-eigenaresse van schoenenwinkel Blendz.

WINKELCENTRUMEIGENAAR

De eigenaar van het winkelcentrum, Asr, laat weten dat de vertraging komt door krapte op de bouwmarkt. "Er is te weinig personeel om de klus te klaren", aldus woordvoerder Daan Wentholt.
Verder is Asr niet tevreden over de oplevering van Leidsche Rijn Centrum. In overleg met de aannemer wordt er hard gewerkt aan een oplossing. Wanneer alles precies af is, is onduidelijk. Wentholt geeft aan dat Asr wel open staat voor een gesprek met winkeliers die zich benadeeld voelen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.