Nerveuze overvaller Domino's Pizza Amersfoort gefilmd

© Politie
AMERSFOORT - In Bureau Hengeveld op RTV Utrecht heeft de politie woensdag beelden laten zien van een overvaller in Amersfoort.
De man sloeg op maandagavond 5 november toe bij Domino's Pizza aan het Prinses Julianaplein. Volgens de slachtoffers kwam de overvaller nerveus over en stond hij te trillen op zijn benen.
De manager zat op de bewuste avond in haar kantoortje te werken toen ze ineens oog in oog stond met de overvaller. Hij bedeigde haar met een mes. De vrouw dacht dat het een collega was die een geintje uithaalde, maar niets bleek minder waar. De overvaller eiste geld, maar het lukte niet om hem dat snel te geven. De kluis zat op slot en was voorzien van een tijdslot met een zeer lange vertraging.
Terwijl de overvaller de vrouw bleef bedreigen met zijn mes, kwam een medewerker langs. Toen hij zag wat er aan de hand was, rende hij de keuken in. De overvaller had het door en ging hem achterna. Hij dwong de medewerker onder bedreiging van het mes om met hem mee te lopen naar het kantoor. Ook een derde werknemer moest in het kantoor gaan zitten.
De overvaller was vastbesloten niet zonder buit te vertrekken. Pas toen hij wat geld uit de kassa kreeg en een van de medewerkers onder dwang zijn Dr. Dre koptelefoon afgaf, vertrok hij. Buiten ging hij rechtsaf over het Prinses Julianaplein, de Arnhemseweg op richting de Bisschopsweg.

SIGNALEMENT

- lichtgetinte huidskleur
- 16-20 jaar
- smal postuur
- 1.65m
- zwarte kleding
- zwarte joggingbroek, Nike
- zwarte sjaal voor zijn neus en mond
- zwarte pilotenbril, gouden accenten
- zwarte schoenen, Nike Air Max
- grijze rugtas, Eastpak
Tips doorgeven kan op 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Overvaller Domino's Pizza Amersfoort op beeld

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.