RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Verkeershufter in pijlsnelle Mercedes waant zich Max Verstappen

1/2
AMERSFOORT - In een nieuwe aflevering van de Verkeerspolitie vanBureau Hengeveld: een snelle Mercedes met Spaans kenteken, waarvan de bestuurder zich niet zomaar aan de kant laat zetten.

Op de A6Almere-Hilversum ziet de verkeerspolitie een zilvergrijze auto met Spaans kenteken. Het gaat om een Mercedes 500 SL AMG met bijna 400 pk. Je magop dit stuk snelweg100 km/u, maar de bestuurder van de Mercedes rijdt veel harder.

Ook heeft hij een handje vanbumperkleven en waant hij zichMax Verstappen, want eenmaal op de A1 vliegthij van rechts naar links over het asfalt zonder richting aan te geven. Je mag hier 120, maar daar heeftde mangeen boodschapaan. Gemiddeld rijdt hij 162 km/u.

De bestuurder krijgt een seintje dathij moet stoppen en de politie gaat voor hem rijden. De man wordt gedirigeerd naar de afslag Naarden-Bussum, maar draait dantoch weer de snelweg op en geeft gas. Er ontstaat dan een achtervolging over deA1 richting Amersfoort. Het is half vijfen de spits is begonnen. Om het andere verkeer te waarschuwenzet de politiehet zwaailicht en de sirene aan. De Mercedes gaat als de brandweer en pakt de afslag Blaricum-Huizen.

Uiteindelijkstopt de bestuurder toch maar. Het gaat om een Nederlander, met naast hemzijnvrouw. Ze hadden de auto geleend van een vriend. De man stribbelt tegen en krijgt handboeien om. Watvoor straf hij krijgt, is nog onbekend.De officier van justitie buigt zich over de zaak.

Politie achtervolgt pijlsnelle Mercedes


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -