Hoogland geeft tegen koploper 2-0 voorsprong weg en speelt gelijk

© RTV Utrecht / Arnold Schenk
HOOGLAND - Hoogland heeft in de Hoofdklasse op bezoek bij koploper RKZVC een 2-0 voorsprong verspeeld. De Hooglanders speelden uiteindelijk met 2-2 gelijk, waardoor de zegereeks van zes wedstrijden ten einde is.
Verslaggever Arnold Schenk over het gelijkspel
Tegen de verhoudingen in kwam Hoogland na een half uur spelen op voorsprong via een strafschop. Bas Wobbes schoot de penalty binnen. In de veertigste minuut werd diezelfde Wobbes onderuitgehaald door Joey Belterman. De scheidsrechter vond deze overteding een rode kaart waard en RKZVC kwam met tien man te staan.
Raymond Prins:"Vooraf had ik getekend voor punt"
In de tweede helft kwam Hoogland eerst nog op een 2-0 voorsprong, maar daarna toonde RKZVC veerkracht. Het kwam vrij kort achter elkaar op 1-2 en 2-2. RKZVC was ook dichtbij de winnende treffer, maar die bleef tot geluk voor Hoogland uit.
Frank Voorwald: "We hadden hele goede zaken kunnen doen"
30' Bas Wobbes [0-1]
71' Herman Struik [0-2]
82' Wout Blasman [1-2]
86' Sjors Storkhorst [2-2]
Hoogland staat in de Hoofdklasse A op de vijfde plek.